Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Glazen tubes

De glazen tubes zijn ontworpen met oog op kwaliteit en behoud van smaak. De tubes zijn gemaakt van hoogwaardig glas dat 100% recyclebaar is. Deze tubes combineren stijl en duurzaamheid, waardoor u kunt genieten van uw favoriete wijnen, cocktails, oliën of specerijen op een milieubewuste manier. De glazen tubes stralen luxe uit en zijn een uniek cadeau om weg te geven. De glazen tubes zien er niet alleen feestelijk uit, de wijnen zijn ook langdurig houdbaar. De glazen tubes zijn al vanaf 72 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Glazen tubes bedrukken

Glazen tubes bedrukken is een unieke manier om uw logo te promoten. Met de verschillende soorten wijnen, cocktails, oliën of specerijen heeft u genoeg keuze voor een uniek cadeau. De glazen tubes kunnen tot full color worden bedrukt met uw logo of design. Ook is het mogelijk om een gravure op de tube te plaatsen voor een luxere uitstraling. Bent u benieuwd naar hoe de glazen tube eruit komt te zien met uw logo? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Glazen tubes met logo

Een glazen tube met logo is het beste geschenk voor de wijnliefhebber, door de verschillende soorten rode, witte en rose wijnen is er genoeg keuze. Wanneer u geen fan bent van wijn zijn er ook verschilleden soorten cocktails, oliën en specerijen beschikbaar. Door het aanbregen van uw logo op de glazen tube combineert u een smaakvolle wijn met het promoten van uw bedrijf.  

Meer lezen >

Meer lezen >