Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 25 van 25 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 25 van 25 resultaten

Dit zeggen onze klanten

rPET tubes

De rPET tubes zijn ontworpen met oog op kwaliteit en behoud van smaak. De tubes zijn gemaakt van rPET platic dat 100% recyclebaar is. rPET wordt gemaakt van gereyclede PET-flessen. Deze tubes combineren stijl en duurzaamheid, waardoor u kunt genieten van uw favoriete wijnen, cocktails, oliën of specerijen op een milieubewuste manier. De rPET tubes zijn onbreekbaar en kunenn per post worden verstuurd. De rPET tube zijn een uniek cadeau om weg te geven. De rPET tubes zien er niet alleen feestelijk uit, de wijnen zijn ook langdurig houdbaar. De rPET tubes zijn al vanaf 100 stuks te bestellen.

Meer lezen >

rPET tubes bedrukken

rPET tubes bedrukken is een unieke manier om uw logo te promoten. Met de verschillende soorten wijnen, cocktails, oliën of specerijen heeft u genoeg keuze voor een uniek cadeau. De rPET tubes kunnen tot full color worden bedrukt met uw logo of design. Ook is het mogelijk om een gravure op de tube te plaatsen voor een luxere uitstraling. Bent u benieuwd naar hoe de rPET tube eruit komt te zien met uw logo? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

rPET tubes met logo

Een rPET tube met logo is het beste geschenk voor de wijnliefhebber, door de verschillende soorten rode, witte en rose wijnen is er genoeg keuze. Wanneer u geen fan bent van wijn zijn er ook verschilleden soorten cocktails, oliën en specerijen beschikbaar. Door het aanbregen van uw logo op de rPET tube combineert u een smaakvolle wijn met het promoten van uw bedrijf.  

Meer lezen >

Meer lezen >