Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 19 van 19 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 19 van 19 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tubes giftbox

Deze tubes giftboxen bevatten een assortiment van 3 of 5 buisjes, elk gevuld met een unieke inhoud, variërend van premium wijnen en verrukkelijke chocoladetruffels tot verfijnde oliën, aromatische thee, exquise cocktails en geurige specerijen. De Tubes giftbox is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of kerst. De diverse selectie van tubes in elke box maakt het gemakkelijk om de perfecte keuze te vinden voor vrienden, familie of collega's, ongeacht hun persoonlijke voorkeur. Ook is het mogelijk om verschillende soorten wijnen na keuze te mixen met de speciale pick & mix giftboxen. De tubes giftboxen zijn al vanaf 15 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Tubes giftbox bedrukken

U kunt de tubes giftxbox volledig naar wens personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking op de binnekant of buitenkant van de giftbox. Ook is het mogelijk om de sleeve die om de giftbox zit te personaliseren, hierbij heeft u de keuze om de standaard sleeve te bedrukken of te kiezen voor een volledig custom sleeve. Wanneer u nog een extra booschap aan de tubes giftset wilt toevoegen kan dit doormiddel van een full color kaartje wat in de giftbox wordt gestopt. De tubes zelf zijn ook van een personalisatie te voorzien, hiervoor heeft u de keuze uit een bedrukking of gravure op de losse tubes. Al met al zijn er talloze personalisatie mogelijkheden om de tubes giftboxen volledig naar uw wens te personaliseren. Bent u benieuwd naar hoe de tubes giftset eruit komt te zien met uw logo? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Tubes giftbox met logo

De Tubes giftbox met logo is een uniek en vooral lekker geschenk om te ontvangen. Door de talloze personalisatie mogelijkheden kunt u de tubes giftbox volledig naar wens personaliseren. De Tubes giftbox is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of kerst. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de mail of telefoon.


Meer lezen >

Meer lezen >